AMEN

" Onnistuminen tarkoittaa sitä, että täytät omat unelmasi,
   laulat omia laulujasi, tanssit omia tanssejasi,
   luot asioita omalla sydämelläsi ja nautit täysin siitä matkasta,
   ja luotat siihen, että tapahtuipa mitä tahansa, se on OK. "

AMEN!!! Täydellisesti sanottu.

Onnitteletko koskaan itseäsi? Halaatko koskaan itseäsi? Annatko itsellesi rakkautta?
Kuulostaa ehkä hassulta, mutta minä halaan itseäni päivittäin!! Pidän huolen, että annan itselleni lämpöä, turvaa ja hellyyttä! Onneksi saan myös rakkautta lapseltani ja paljon <3 <3 Mutta minä olen vastuussa hänestä sekä hänen hyvinvoinnistaan. Ja silloin on myös minun tehtävä olla vastuussa itsestäni!!!

On niin tärkeää rakastaa itseään ja olla itsensä puolella! Jos sinä voit hyvin, niin silloin myös ihmiset ympärilläsi voi hyvin! Se on fakta! Vietä omaa aikaa, hemmottele itseäsi ja ennen kaikkea rakasta itseäsi <3<3<3 Sinä olet JUST hyvä sellaisena, kun olet! Ei tarvita mitään muuta! 

Ja ne pienet onnistumiset elämässä:)) Kuinka ihania ja mieltä piristäviä ne ovat. Muistathan onnitella itseäsi pienimmistäkin asioista? Niiden ei tarvitse olla mitään isoja juttuja. Minä onnittelin eilen itseäni siitä, että mielestäni onnistuin vastaamaan totuudenmukaisesti Nn kysymyksiin ( vähän syvällisempiä kysymyksiä ;) ). Pikku juttu, mutta minulle jäi hyvä mieli, että puhuin totta lapselleni!! That's it!

<3 <3 <3 <3 OLLAAN KIITOLLISIA <3 <3 <3 <3